Jdi na obsah Jdi na menu
 

 


Zde je místo pro Vaše náměty, připomínky a vzkazy. Za všechny předem děkujeme.
Pište zde příspěvky týkající se divadelních představení nebo OS KDO.
Příspěvky obsahující rasismus, vulgární výrazy, urážky a pod. budou mazány!


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj ,

(Pavel Vágner, 21. 1. 2007 11:39)

Právě když jsem odcházel z Vašeho posledního představení , říkal jsem si , že jediná věc, která chybí krásenským ochotníkům , jsou webové stránky. Jsem rád, že jsem dnes na ně narazil a musím Vám říci, že jsou skvělé!!
Co se týče Vašich divadelních výkonů, smekám před Vámi. Rok od roku jsou Vaše představení lepší a lepší a je za Vámi vidět kus práce! Držím palce !

Dotaz.

(Dagmar, 19. 1. 2007 15:14)

Kam se poděl Drábelík?

Ahoj Ivoši a Dagmar

(Mrazík, 18. 1. 2007 16:42)

Děkuji, ale jak píše Dagmar, moc chválení smrdí, ale zase se to dobře čte. Tak tedy, děkuji, ale na slivovici já moc nejsem, tak si ji dejte za mě a pozor aby jste nekulhali. Na zdraví Mrazík.

Ahoj Mrazíku.

(Dagmar, 18. 1. 2007 16:03)

Připojiji se k Ivošovi, patří ti veliký dík, vím, že příliš chvály smrdí, ale Ty si tu pochvalu zasloužíš. Když se daří, tak se daří.Mimochodem, máme taky dobrou, švestkovou.

Milý Milane,

(Ivoš, 18. 1. 2007 8:57)

Je fantastické,co se Ti podařilo vytvořit za stránku a za to Ti patří velký dík.Odkaz na tyto stránky jsem poslal dalším kamarádům i kamarádkám a ti jsou absolutně nadšeni,takže až pojedeš s kočárkem na vjížďku kolem Kojálu,tak se stav na štamprdličku rynglové slivovičky.Určitě si ji zasloužíš.Zdraví Tě Ivoš


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6