Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Výlet 30.9. - 2.10.2011

6. 10. 2011

V pátek 30.září 2011 jsme se v ranních hodinách vydali na výlet do Prahy a okolí. Do hlavního města jsme dorazili kolem půl dvanácté a šli se ubytovat. Pak následovala prohlídka Prahy a na 19.00 jsme šli do divadla Bez Zábradlí na komedii " Blbec k večeři ". title.jpgOpravdu skvělá komedie a výborné herecké výkony.Po představení jsme se prošli večerní Prahou a zavítali do Plzeňské pivnice na dobré pivo. Ráno pak někteří zůstali v Praze a někteří jeli do Starých Hradů u Jičína, kde se konali Slavnosti vína. V podvečer jsme pak společně zavítali do Dětenic kde jsme se ubytovali a pak vyrazili do Středověké krčmy.

pirati_1.jpg

Zde jsme shlédli Středověký program s kejklíři, inkvizitory, rytíři atd. Samozřejmě jsme pojedli dobré jídlo a vše zapili dobrým mokem. V neděli pak následovala cesta domů se zastávkou v Jičíně a zde návštěva Rumcajsovi ševcovny.

snimek-1104.jpg

Potom Hradec Králové a návštěva obřího akvária. Výlet se nám vydařil a teď už nás čeká jen práce na novém divadelním představení. Více fotek najdete ve fotoalbu.